این گیاه را در محیط و شرایط جوی خنک نگهداری کنید، تا رشد خوبی نصیب گل شما شود. شاخ و برگ ها را پس از نابودی کامل تا سطح زمین برش دهید. در مناطقی که امکان رشد چندساله وجود دارد (3 تا 7 تا)، پیازها را در جای خود بگذارید و مقداری کمپوست یا مواد آلی را در زمین بالای آنها بکارید. و در نهایت روی آن را با یک لایه سبک از مالچ چوب سخت بپوشانید. معمولا افرادی که نمیتوانند زمان طولانی صبر کنند، لاله هارا به شکل پیاز می کارند، بنابراین ما در اینجا در مورد کشت و پرورش لاله به وسیله پیاز صحبت خواهیم کرد.
رنگ های زیبا و نگهداری نسبتا آسان آنها باعث می شود این گل ها اولویت همه باغبان در مناطق مختلف باشند.. در این مقاله، لیز جاروس، استاد باغبان معتبر، هر آنچه را که باید در مورد پرورش و مراقبت از لاله ها در این فصل از سال بدانید، توضیح می دهد. قبل از اینکه کاشت پیاز لاله را در آب آغاز کنید، باید آن را حدود 12 الی 15 هفته در یک کیسه کاغذی گذاشته و در فریزر بگذارید. گلدان مناسب ارتفاع گل لاله انتخاب کنید،بهتر است ارتفاع گلدان بیشتراز نصف بلندی ساقه ها باشد تا گل ها به اطراف خم نشوند. خم شدن گل ها باعث پرمردگی زودترآن ها می شود اما اگر دوست دارید گل ها به اطراف خم شوند، می توانید از تنگ ماهی به عنوان گلدان استفاده کنید و گل ها را دور تا دور به صورت مورب بچینید. برای طولانیترین عمر گلدان، ساقههای گل لاله را به صورت مورب برش دهید، سپس دو سوم بالای گلها را در قیف روزنامه بپیچید و به مدت یک یا دو ساعت در آب خنک قرار دهید.
مجله خبری شهر گلدان با سایز 12 برای کاشت این گیاه انتخاب کنید؛ زیرا تا زمان گلدهی حجم ریشه گیاه به خوبی گلدان را پر خواهد کرد. در قدم بعدی باید کف گلدان را با پوکه، سفال یا سنگریزه بپوشانید و روی آن خاک بریزید. در نهایت پیازها را به گونه ای که شکم پیاز کمی رو به بالا باشد، در خاک بکارید. در واقع پیازها باید به صورت اریب در خاک قرار گیرند نه کاملا صاف و ایستاده.
نوردهی
طبق نظر باغبانی گیاه یکساله است و البته پیاز جدید هر سال جایگزین می شود. گل لاله در مناطق سردسیر به صورت دائمی قابل پرورش است ولی در مناطق گرم قبل از اینکه گیاه را بکارید باید سوخ (پیازها) با سرما پرستاری شود. یکی از انواع لاله که در ايران معروف و مشهور است لاله واژگون با زیبایی چشم نواز می باشد. برای تکثیر به روش تقسیم ریشه لازم است که ریشه های غده ای شکل گیاه در پاییز از خاک خارج شوند و در طول فصل زمستان در یک محیط خشک و مرطوب نگهداری شوند.
- گلبرگ ها خوراکی هستند و طعم شیرینی دارند – آنها را به تزیین عالی برای کوکتل، کیک و موارد دیگر تبدیل می کند.
- اگر دوست دارید در آشپزخانه خلاق باشید، لاله اضافه کنید.
- کارشناسان باتجربه گیاهپزشکی ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند.
- بدین منظور بعد از تهیه بستر مناسب کشت ، بذر گل لاله عباسی برای تسریع در رشد به مدت 24 ساعت در آب قرار می گیرد.
- رنگ، بو و شکل ظاهری آن ها باید میزان کیفیت بالای پیازها را نشان دهد.
- ماموریت و رساله ی فروشگاه اینترنتی گل و گیاه ایران درخت ، تامین سریع تمامی گل و گیاه ، ملزومات باغبانی و جلب رضایت شما مشتریان گرامی میباشد.
برای این کار چند هفته بعد از اتمام گلدهی، پیازها را از زمین خارج کرده و در معرض هوا قرار میدهند. این کار زمانی انجام میشود که بوته گل کم کم رو به زردی و خشکی رفته و میتوان سوخها را به راحتی جدا کرد. بعد از بیرون آوردن سوخها صبر کنید تا در هوای آزاد رطوبتشان کم شود. پیازچهها را در فاصله 15 تا 18 سانتیمتری و در عمق 10 سانتیمتری خاک بکارید.
برگ گل لاله چه شکلی است؟