کارشناسان غربی، سید حسن نصرالله ۶۴ ساله را «قلب تپنده حزب الله» می دانستند. وی به مدت ۳۲ سال رهبری این گروه را برعهده داشت و آن را به یک بازیگر غیردولتی با توانایی های نظامی و سیاسی قابل توجه و مجهز تبدیل کرد. برخی مفسران بر این باورند که نصرالله تمام خانواده اش را وقف حزب الله و مقاومت در برابر اسرائیل کرده بود.
ما شیائولین، در مطلب خود با اشاره به اینکه نصرالله در صحنه سیاسی خاورمیانه چهار «معجزه» را رقم زد، نوشت: وی در سال ۲۰۰۰ با رهبری گروه مقاومت حزب الله، اسرائیل را به پایان دادن به ۱۸ سال اشغال غیرقانونی جنوب لبنان مجبور کرد و به نوعی وحدت حاکمیت ملی و تمامیت ارضی را به لبنان بازگرداند، هرچند بخش هایی مانند مزارع شبعا همچنان تحت کنترل اسرائیل باقی ماند.
به گزارش رسانه های اسرائیلی، بمباران مقر حزب الله و ترور سید حسن نصرالله توسط نیروی هوایی اسرائیل، با تأیید مستقیم بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در حین حضور او در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک انجام شد.
این کارشناس چینی ادامه داد که نصرالله پس از سال ۲۰۱۱ به منظور مبارزه با گروه تروریستی داعش، حزب الله را به عنوان یک نیروی موثر به بیرون از مرزهای لبنان برد و در سرنگونی طرح های غربی و عربی برای سرنگونی دولت سوریه نقش کلیدی ایفا کرد. همچنین نام دبیرکل حزب الله از سال ۱۹۹۲ در فهرست ترور اسرائیل قرار داشت اما به عنوان یک «استاد بقا» توانست به مدت سه دهه از مرگ نجات یابد.
سید حسن نصرالله در سال ۲۰۰۶ هم، همراهی اعضای سازمان حزب الله را در جنگی چریکی در مناطق کوهستانی جنوب لبنان به عهده گرفت و به ارتش اسرائیل به شدت آسیب رساند؛ وی تل آویو را به پذیرش آتش بس و توقف حملات هوایی به زیرساخت ها و تأسیسات غیرنظامی لبنان مجبور کرد.